Kurumsal

Hakkımızda

Sirius Laboratuvar Test Ekipmanları

Sirius Laboratuvar Test Ekipmanları olarak 1995 yılından beri faliyet göstermekteyiz. Firmamız ilk etapta kalite kontrol,medikal ve bir çok alanda kalibrasyon hizmeti ile faaliyet göstermiştir.Bu süre zarfında kısmı olarak kalite kontrol test cihazları imalatında bulunmuştur. 2019 yılından itibaren kalite kontrol test cihazlarında seri imalata başlamıştır. 

Firmamız müşteri beklentileri doğrultusunda ve gelişen standartları takip ederek sürekli yenilenen bir yapı içerisinde imalatlarına devam etmektedir. Ürünlerimiz Türkiye’de ileri gelen test laboratuvarlarında kullanılmaktadır. Birçok nokta da tekstil fizik ve yıkama laboratuvarlarının yerleşim planları tarafımızca tasarlanıp, komple laboratuvar kurulumlarını başarı ile tamamladık.

Test cihazlarının elektronik ve mekanik imalatının tamamı firmamız büyesinde yapılmaktadır.

Kalitenin ölçme ile başladğı bilinci ile  her gün gelişen ve büyüyen kadromuz ile siz değerli müşterilerimizin doğru ve güvenilir ölçüm ekipmanları ile güvenilir sonuçlar almanız için her daim sizler ile birlikte olmaktan büyük mutluluk ve onur duymaktayız.

Web sitemizi gezerek cihazlar hakkında bilgi alabilir ulaşamadığınız cihazlar ile ilgili bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Sizlere aynı gün içerisinde geri dönüş sağlanacaktır.

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.